Вибір професії, еко-свідомість та фінансова незалежність підлітків: приєднуйтесь до online-івенту Zavtra - «СЕМЬЯ» » « Я - Женщина »

Вибір професії, еко-свідомість та фінансова незалежність підлітків: приєднуйтесь до online-івенту Zavtra - «СЕМЬЯ»



Вибір професії, еко-свідомість та фінансова незалежність підлітків: приєднуйтесь до online-івенту Zavtra - «СЕМЬЯ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Вибір професії, еко-свідомість та фінансова незалежність підлітків: приєднуйтесь до online-івенту Zavtra - «СЕМЬЯ»

Як виховати лідера та навіщо йому soft skills? Як допомогти поколінню Z в самореалізації та правильно підтримати їх починання? Як почати заробляти підлітку? Ці та інші актуальні для активного покоління Z питання стали основою online-івенту Zavtra, який відбудеться 26 квітня.


14 активних та цілеспрямованих підлітків, які виступають на дитячих TEDx, KidX, UaDigitals, беруть участь у міжнародних проєктах Erasmus, Teenergiser, Genius Olympiad, UNICEF та закінчили школу MBAkids. Розкажуть:


яка мотивація працює з сучасними тінейджерами;
як допомогти поколінню Z зрозуміти, ким вони хочуть стати, та чому звичайні тести на профорієнтацію не працюють;
з чого розпочати свій шлях до еко-відповідальності;
як батьки можуть допомогти розвинути soft skills у підлітковому віці.

Також на online-івенті Zavtra будут виступи:


Дмитра Корчевського, засновника та генерального директора Комп’ютерної Академії ШАГ;
Тетяни Пашкіної, HR-експерт, досвід у сфері управління персоналом — 20 років, останні 7 років працює в сфері HR-маркетингу та аналітики.

Вони розбираються в освітніх трендах та розкажуть, які професії будуть актуальні у 2020-2025 роках, та які знання треба отримати вже зараз, аби бути в тренді.


Інструменти для успішного майбутнього підлітка на online-івенті Zavtra: zavtra.ekonomika.ua.


Як виховати лідера та навіщо йому soft skills? Як допомогти поколінню Z в самореалізації та правильно підтримати їх починання? Як почати заробляти підлітку? Ці та інші актуальні для активного покоління Z питання стали основою online-івенту Zavtra, який відбудеться 26 квітня. 14 активних та цілеспрямованих підлітків, які виступають на дитячих TEDx, KidX, UaDigitals, беруть участь у міжнародних проєктах Erasmus, Teenergiser, Genius Olympiad, UNICEF та закінчили школу MBAkids. Розкажуть: яка мотивація працює з сучасними тінейджерами; як допомогти поколінню Z зрозуміти, ким вони хочуть стати, та чому звичайні тести на профорієнтацію не працюють; з чого розпочати свій шлях до еко-відповідальності; як батьки можуть допомогти розвинути soft skills у підлітковому віці. Також на online-івенті Zavtra будут виступи: Дмитра Корчевського, засновника та генерального директора Комп’ютерної Академії ШАГ; Тетяни Пашкіної, HR-експерт, досвід у сфері управління персоналом — 20 років, останні 7 років працює в сфері HR-маркетингу та аналітики. Вони розбираються в освітніх трендах та розкажуть, які професії будуть актуальні у 2020-2025 роках, та які знання треба отримати вже зараз, аби бути в тренді. Інструменти для успішного майбутнього підлітка на online-івенті Zavtra: zavtra.ekonomika.ua.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика