У Києві запрошують до Школи для батьків - «СЕМЬЯ» » « Я - Женщина »

У Києві запрошують до Школи для батьків - «СЕМЬЯ»



У Києві запрошують до Школи для батьків - «СЕМЬЯ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
У Києві запрошують до Школи для батьків - «СЕМЬЯ»

Більшість конфліктів та образ між дітьми та батьками виникають саме тому, що батьки часто вважають твердими домовленостями те, що насправді домовленостями не є. Батьки — очікують, діти — стресують. “Домовленості” не реалізуються. Коли ж виходить прийняти, що у кожній життєвій ситуації діти мають право на власні інтереси та вибір — стає легше.


З якими темами ми працюємо у Школі?


Чому діти лінуються та не хочуть навчатись або виконувати домашні обов’язки?
Чому дитина не виконує обіцянок та не дотримується домовленостей? Як наші домовленості бачимо ми і як наші діти?
Наскільки можливо довіряти дитині та у чому потрібно її контролювати? Як на ваші стосунки впливає взаємна довіра, і як — контроль? Як формується довіра?
Як змінюються можливості дитини з віком? Коли і чого вже можна від неї вимагати?
Роль оточення і батьківських фігур в проходженні етапів розвитку особистості. Батьківські стратегії.
Чому діти «залипають» у гаджетах? Соцмережі, комп'ютерні ігри та інші залежності.
Чому не діють заборони та які можуть бути довготривалі наслідки «заборонної політики»? Чим замінити ультиматуми та покарання?
Помилки мотивації: як ми мотивуємо дітей і як наші методи впливу можуть ламати систему внутрішньої мотивації дитини?
Які ваші больові точки зачіпає дитина своїми діями та як це впливає на ваші стосунки?
Як пов’язані щастя та успіх? Що є причиною, а що наслідком?
Як довіряти дітям та тримати баланс між свободою та обмеженнями?
І нарешті, чому дійсно є сенс сьогодні вчитися і нам, і нашим дітям?



Який формат програми?

Школа для батьків проходить у форматі двох дводенних модулів (субота та неділя з 12:00 до 18:00)


1 модуль: 23-24 березня

2 модуль: 30-31 березня


Вартість програми: 7650 грн (за 2 модулі)


Дізнатися більше: http://www.maibutni.com.ua/parents/

Зареєструватися: https://goo.gl/SdSmWK


З питаннями звертайтеся до Олени Куделя 044-490-66-35, 063-564-82-11, olena.iwonder@gmail.com,

та Наталі Черепухіної 067-502-26-68, nch@kmbs.ua.


Більшість конфліктів та образ між дітьми та батьками виникають саме тому, що батьки часто вважають твердими домовленостями те, що насправді домовленостями не є. Батьки — очікують, діти — стресують. “Домовленості” не реалізуються. Коли ж виходить прийняти, що у кожній життєвій ситуації діти мають право на власні інтереси та вибір — стає легше. З якими темами ми працюємо у Школі? Чому діти лінуються та не хочуть навчатись або виконувати домашні обов’язки? Чому дитина не виконує обіцянок та не дотримується домовленостей? Як наші домовленості бачимо ми і як наші діти? Наскільки можливо довіряти дитині та у чому потрібно її контролювати? Як на ваші стосунки впливає взаємна довіра, і як — контроль? Як формується довіра? Як змінюються можливості дитини з віком? Коли і чого вже можна від неї вимагати? Роль оточення і батьківських фігур в проходженні етапів розвитку особистості. Батьківські стратегії. Чому діти «залипають» у гаджетах? Соцмережі, комп'ютерні ігри та інші залежності. Чому не діють заборони та які можуть бути довготривалі наслідки «заборонної політики»? Чим замінити ультиматуми та покарання? Помилки мотивації: як ми мотивуємо дітей і як наші методи впливу можуть ламати систему внутрішньої мотивації дитини? Які ваші больові точки зачіпає дитина своїми діями та як це впливає на ваші стосунки? Як пов’язані щастя та успіх? Що є причиною, а що наслідком? Як довіряти дітям та тримати баланс між свободою та обмеженнями? І нарешті, чому дійсно є сенс сьогодні вчитися і нам, і нашим дітям? Який формат програми? Школа для батьків проходить у форматі двох дводенних модулів (субота та неділя з 12:00 до 18:00) 1 модуль: 23-24 березня 2 модуль: 30-31 березня Вартість програми: 7650 грн (за 2 модулі) Дізнатися більше: http://www.maibutni.com.ua/parents/ Зареєструватися: https://goo.gl/SdSmWK З питаннями звертайтеся до Олени Куделя 044-490-66-35, 063-564-82-11, olena.iwonder@gmail.com, та Наталі Черепухіної 067-502-26-68, nch@kmbs.ua.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика