"Твої безпечні канікули": все, що потрібно знати про інтернет-конкурс - «СЕМЬЯ» » « Я - Женщина »

"Твої безпечні канікули": все, що потрібно знати про інтернет-конкурс - «СЕМЬЯ»



"Твої безпечні канікули": все, що потрібно знати про інтернет-конкурс - «СЕМЬЯ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
"Твої безпечні канікули": все, що потрібно знати про інтернет-конкурс - «СЕМЬЯ»

Для багатьох із нас літо асоціюється з відпочинком, теплими промінцями сонця, розвагами та часом, коли, нарешті, можна відіспатися. А ще — це пора, коли зростає ймовірність травмування чи нездужання. Їхніми причинами часто стають невігластво чи неуважність. Постає логічне запитання: Як убезпечити себе від неприємностей під час відпочинку влітку?


Вам потрібно "озброїтися" відповідними знаннями. І в цьому допоможуть тестові завдання Всеукраїнського інтернет-конкурсу "Твої безпечні канікули". Його підготувала команда освітнього проєкту "На Урок" спеціально для учнів 1-8 класів. Учасники інтерактиву згадають правила безпечної поведінки на вулиці та вдома.


До того ж учні повторять правила безпечного користування електроприладами, інформацію про служби порятунку та дізнаються, як убезпечити себе під час пандемії COVID-19. Кожне завдання містить мультимедійні матеріали, які точно не дадуть нудьгувати. І все це безкоштовно!



Долучитися до онлайн-конкурсу можна з 11 червня. Усі учасники гарантовано отримають яскраві нагороди. Не зволікайте та реєструйтеся вже зараз! Це і буде вашим кроком назустріч відпочинку без турбот.


Для багатьох із нас літо асоціюється з відпочинком, теплими промінцями сонця, розвагами та часом, коли, нарешті, можна відіспатися. А ще — це пора, коли зростає ймовірність травмування чи нездужання. Їхніми причинами часто стають невігластво чи неуважність. Постає логічне запитання: Як убезпечити себе від неприємностей під час відпочинку влітку? Вам потрібно "озброїтися" відповідними знаннями. І в цьому допоможуть тестові завдання Всеукраїнського інтернет-конкурсу "Твої безпечні канікули". Його підготувала команда освітнього проєкту "На Урок" спеціально для учнів 1-8 класів. Учасники інтерактиву згадають правила безпечної поведінки на вулиці та вдома. До того ж учні повторять правила безпечного користування електроприладами, інформацію про служби порятунку та дізнаються, як убезпечити себе під час пандемії COVID-19. Кожне завдання містить мультимедійні матеріали, які точно не дадуть нудьгувати. І все це безкоштовно! Долучитися до онлайн-конкурсу можна з 11 червня. Усі учасники гарантовано отримають яскраві нагороди. Не зволікайте та реєструйтеся вже зараз! Це і буде вашим кроком назустріч відпочинку без турбот.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика