"Створи найбезпенішу школу мрії": ЮНІСЕФ Україна запускає конкурс - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ» » « Я - Женщина »

"Створи найбезпенішу школу мрії": ЮНІСЕФ Україна запускає конкурс - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ»



"Створи найбезпенішу школу мрії": ЮНІСЕФ Україна запускає конкурс - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
"Створи найбезпенішу школу мрії": ЮНІСЕФ Україна запускає конкурс - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ»

Конкурс ЮНІСЕФ "Створи найбезпенішу школу мрії" на платформі Minecraft: Education Edition повернувся і тепер взяти участь можуть команди від шкіл із усіх міст України. Наразі триває прийом заявок від шкіл.


Головне завдання — зібрати команду однодумців на чолі з учителем та разом переосмислити реалії навчального процесу і створити віртуальну школу мрії, яка буде максимально безпечною в умовах пандемії COVID-19. Створена учнями школа повинна бути настільки ж креативною, наскільки безпечною, а рішення в проєкті реалістичними. В її інфраструктурі повинні бути враховані основні правила превенції, серед яких вимірювання температури на вході в навчальний заклад, контроль за дезінфекцією рук, масковий режим, контроль дистанції між відвідувачами, а також можливість організації дистанційного і змішаного форматів навчання.


Мета проєкту — в простій та доступній дітям формі донести основні правила і норми превенції під час пандемії, а також сприяти розвитку поведінкових навичок, які допоможуть школярам убезпечити себе, своїх рідних і близьких.



Конкурс ділиться на 5 етапів:


Подача заявок на участь у конкурсі (20 травня — 02 червня)
Проведення вебінару для вчителів-модераторів зареєстрованих команд (3 червня).
Підготовчі сесії для учнів від їхніх вчителів (4 червня).
Створення віртуальних безпечних шкіл мрії, підготовка та подача проєктів у форматі відео-презентацій (4 червня — 21 червня).
Визначення школи переможця (21 червня — 5 липня).

Команди-переможці будуть оголошені до 5 липня 2021 року включно та отримають спеціальні призи від організаторів конкурсу.


Для подання заявки необхідно сформувати команду від 3 до 15 учасників, визначити відповідальних за команду 1-2 вчителів, які виступлять модераторами для команди-участників конкурсу та разом із ними заповнити гугл-форму у період з 20.05 до 02.06. Детальніше ознайомитися із правилами і умовами конкурсу, а також з критеріями оцінювання робіт можна на сайті UNICEF.



Про ЮНІСЕФ. ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов'язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися. Слідкуйте за діяльністю ЮНІСЕФ у , Instagram, Twitter та TikTok.


Minecraft: Education Edition — (укр. Minecraft: Освітнє видання) є освітньої версією Minecraft, спеціально розробленої Microsoft для використання школярами в класі.


Конкурс ЮНІСЕФ "Створи найбезпенішу школу мрії" на платформі Minecraft: Education Edition повернувся і тепер взяти участь можуть команди від шкіл із усіх міст України. Наразі триває прийом заявок від шкіл. Головне завдання — зібрати команду однодумців на чолі з учителем та разом переосмислити реалії навчального процесу і створити віртуальну школу мрії, яка буде максимально безпечною в умовах пандемії COVID-19. Створена учнями школа повинна бути настільки ж креативною, наскільки безпечною, а рішення в проєкті реалістичними. В її інфраструктурі повинні бути враховані основні правила превенції, серед яких вимірювання температури на вході в навчальний заклад, контроль за дезінфекцією рук, масковий режим, контроль дистанції між відвідувачами, а також можливість організації дистанційного і змішаного форматів навчання. Мета проєкту — в простій та доступній дітям формі донести основні правила і норми превенції під час пандемії, а також сприяти розвитку поведінкових навичок, які допоможуть школярам убезпечити себе, своїх рідних і близьких. Конкурс ділиться на 5 етапів: Подача заявок на участь у конкурсі (20 травня — 02 червня) Проведення вебінару для вчителів-модераторів зареєстрованих команд (3 червня). Підготовчі сесії для учнів від їхніх вчителів (4 червня). Створення віртуальних безпечних шкіл мрії, підготовка та подача проєктів у форматі відео-презентацій (4 червня — 21 червня). Визначення школи переможця (21 червня — 5 липня). Команди-переможці будуть оголошені до 5 липня 2021 року включно та отримають спеціальні призи від організаторів конкурсу. Для подання заявки необхідно сформувати команду від 3 до 15 учасників, визначити відповідальних за команду 1-2 вчителів, які виступлять модераторами для команди-участників конкурсу та разом із ними заповнити гугл-форму у період з 20.05 до 02.06. Детальніше ознайомитися із правилами і умовами конкурсу, а також з критеріями оцінювання робіт можна на сайті UNICEF . Про ЮНІСЕФ. ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов'язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися. Слідкуйте за діяльністю ЮНІСЕФ у , Instagram, Twitter та TikTok. Minecraft: Education Edition — (укр. Minecraft: Освітнє видання) є освітньої версією Minecraft, спеціально розробленої Microsoft для використання школярами в класі.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика