Супердитина починається з супербатьків » « Я - Женщина »

Супердитина починається з супербатьків



Супердитина починається з супербатьків
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Батьки мають великий вплив на своїх дітей. Саме від батьків залежить якою виросте дитина, які матиме звички, цінності та вподобання в житті.


Супердитина починається з супербатьків


Складно переоцінити вплив, який мають батьки на свою дитину. Спостерігаючи за дорослими і копіюючи їхній стиль поведінки, малюк таким чином адаптується до навколишнього світу. Часом сварячись на дитину, батьки не задумуються про те, що вона може просто віддзеркалювати їх самих. Тож починати завжди треба з самих себе.


Про це і багато іншого не на словах знають відомі блогери, які виступатимуть із своїми лекціями на тему батьківства на фестивалі Family Day, який проходитиме у парку «Перемоги» 21 травня, починаючи з 10:00. Зоною, яка особливо зацікавить матусь, стане зона «Мама і Я», де можна буде послухати виступи блогерів-супермам. Досвід спілкування з ними буде корисним усім гостям, адже обговорюватиметься ідея неідеального батьківства, подорожі із маленькими дітьми в далекі країни, реалізація мами в різних сферах її життя. Блогери-мами розкажуть про те, чому не люблять ідеальні історії і вірять, що батьківство, як і життя, неідеальне.


Супердитина починається з супербатьків


Якщо ваші діти обожнюють казки про супергероїв, цікаві ігри та веселі розваги, то їм обов’язково сподобається не менше, ніж допитливим батькам. Адже вже другий рік поспіль компанія «Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ» (далі – «Хеель») бере участь у сімейному фестивалі, а з нею повертаються і улюблені супергерої свята – Траумель С, Вібуркол таЕуфорбіум композитум назентропфен С.


«Хеель» щодня дбає про здоров'я всіх членів сім’ї, допомагаючи матусям піклуватись про дітей і їхнє здоров’я. Спрей «Еуфорбіум композитум Назентропфен С» може допомогти при риніті. Препарат рекомендований дітям від 2 років (за призначенням лікаря). Мазь «Траумель С» може посприяти позбавитись наслідків спортивних і побутових травм, а при запаленні ЛОР-органів і інфекційних захворюваннях показаний «Вібуркол».


Будьте здорові та приходьте на фестиваль для всієї родини Family Day, щоб дізнатися, як стати супербатьками, а також весело і з користю провести час!


Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем та обов’язково ознайомитися з інструкцією. Виробник «Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ» (Баден-Баден, Німеччина). Траумель С, мазь. Р.п. МОЗ України № UA/5934/01/01 від 23.02.2012 р.Вібуркол, супозиторії. Р.п. МОЗ України № UA/6662/01/01 від 15.06.2012 р.Еуфорбіум композитум Назентропфен С, спрей назальний. Р.п. МОЗ України № UA/6010/01/01 від 06.04.2012 р.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Батьки мають великий вплив на своїх дітей. Саме від батьків залежить якою виросте дитина, які матиме звички, цінності та вподобання в житті. Супердитина починається з супербатьків Складно переоцінити вплив, який мають батьки на свою дитину. Спостерігаючи за дорослими і копіюючи їхній стиль поведінки, малюк таким чином адаптується до навколишнього світу. Часом сварячись на дитину, батьки не задумуються про те, що вона може просто віддзеркалювати їх самих. Тож починати завжди треба з самих себе. Про це і багато іншого не на словах знають відомі блогери, які виступатимуть із своїми лекціями на тему батьківства на фестивалі Family Day, який проходитиме у парку «Перемоги» 21 травня, починаючи з 10:00. Зоною, яка особливо зацікавить матусь, стане зона «Мама і Я», де можна буде послухати виступи блогерів-супермам. Досвід спілкування з ними буде корисним усім гостям, адже обговорюватиметься ідея неідеального батьківства, подорожі із маленькими дітьми в далекі країни, реалізація мами в різних сферах її життя. Блогери-мами розкажуть про те, чому не люблять ідеальні історії і вірять, що батьківство, як і життя, неідеальне. Якщо ваші діти обожнюють казки про супергероїв, цікаві ігри та веселі розваги, то їм обов’язково сподобається не менше, ніж допитливим батькам. Адже вже другий рік поспіль компанія «Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ» (далі – «Хеель») бере участь у сімейному фестивалі, а з нею повертаються і улюблені супергерої свята – Траумель С, Вібуркол таЕуфорбіум композитум назентропфен С. «Хеель» щодня дбає про здоров'я всіх членів сім’ї, допомагаючи матусям піклуватись про дітей і їхнє здоров’я. Спрей «Еуфорбіум композитум Назентропфен С» може допомогти при риніті. Препарат рекомендований дітям від 2 років (за призначенням лікаря). Мазь «Траумель С» може посприяти позбавитись наслідків спортивних і побутових травм, а при запаленні ЛОР-органів і інфекційних захворюваннях показаний «Вібуркол». Будьте здорові та приходьте на фестиваль для всієї родини Family Day, щоб дізнатися, як стати супербатьками, а також весело і з користю провести час! Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем та обов’язково ознайомитися з інструкцією. Виробник «Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ» (Баден-Баден, Німеччина). Траумель С, мазь. Р.п. МОЗ України № UA/5934/01/01 від 23.02.2012 р.Вібуркол, супозиторії. Р.п. МОЗ України № UA/6662/01/01 від 15.06.2012 р.Еуфорбіум композитум Назентропфен С, спрей назальний. Р.п. МОЗ України № UA/6010/01/01 від 06.04.2012 р. САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.




Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика