5 кращих книг, щоб розповісти дітям про те, як влаштовані хлопчики та дівчата - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ» » « Я - Женщина »

5 кращих книг, щоб розповісти дітям про те, як влаштовані хлопчики та дівчата - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ»



5 кращих книг, щоб розповісти дітям про те, як влаштовані хлопчики та дівчата - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
5 кращих книг, щоб розповісти дітям про те, як влаштовані хлопчики та дівчата - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ»

Про те, як змінюється з віком тіло хлопчиків та дівчаток, дорослішання та секс можна почитати у цих п'яти книжках для дітей українською мовою, які рекомендує секс-педагог та автор програм із сексуальної освіти - Юлія Ярмоленко.


Багатьом батькам складно відповідати на питання дітей, які стосуються інтимних частин тіла, звідки беруться діти та щодо сексу. В такому випадку вам стануть в нагоді найкращі книги "про ЦЕ", вибрані фахівцем з поміж багатьох інших.



Юлія Ярмоленко
експерт з сексуальної освіти

5 книжок для дітей про ЦЕ


Представляємо 5 кращих книжок для дітей про те, як вони влаштовані, дорослішання та секс.



"Малечі про інтимні речі"


Юлія Ярмоленко


Для 4-9 років. Хоча багато позитивних відгуків і від батьків допитливих трирічок.


Про статеві органи, інтимну гігієну, здоров'я і особисту безпеку.


Купити книгу "Малечі про інтимні речі"




"Звідки я взявся. Правдиві відповіді на незручні питання"


Хосе Морфа


Для 5-10 років. Про фізіологію, зачаття, вагітність і пологи, вміння говорити "ні".


Купити книгу "Звідки я взявся. Правдиві відповіді на незручні питання"




"Я і він. Про хлопчаче без секретів"


Юлія Смаль


Для 5-9 років. Захоплююча розповідь майже 6-річного хлопчика про те, як він досліджував пеніси.


Сподіваюся, що цього року авторка напише книгу й для дівчаток. Це справді дуже корисне й потрібне видання.


Купити книгу "Я і він. Про хлопчаче без секретів"




"Як я дорослішаю"


Аніта Найк, Філ Вілкінсон


Для 7-12 років. Найкращі, як на мене, книги про дорослішання і початок пубертату для дівчаток і хлопчиків.


Цікаво, зрозуміло, естетично привабливо.


Купити книгу "Як я дорослішаю. Посібник для дівчат"


Купити книгу "Як я дорослішаю. Посібник для хлопців"




"Читати заборонено.(Майже) таємний посібник"


Ілона Айнвольт, Катаріна Фьорінгер.


Для 10-13 років. Написана у вигляді спільного щоденника двох друзів - дівчини і хлопця, які діляться своїми переживаннями щодо змін у тілі, обговорюють питання сексу, контрацепції, стосунків.


Купити книгу "Читати заборонено.(Майже) таємний посібник"



Дуже не вистачає гарної книжки для найменших. Такої, наприклад, як "Звідки беруться діти" Кеті Дейнс - вона не стільки про людей, скільки про розмноження тварин, птахів, комах, риб.

А для старших підлітків (14-17 років) цього року таки з'явиться щонайменше одна класна книжка українською, яка отримала безліч схвальних відгуків закордоном. Чекаємо!


Опубліковано з дозволу автора - секс-педагога Юлії Ярмоленко. Більше текстів автора - у


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальное воспитание детей: советы психолога


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальное воспитание: 5 причин научить детей настоящим названиям половых органов


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неловкий разговор: как говорить с ребенком об эрекции


Про те, як змінюється з віком тіло хлопчиків та дівчаток, дорослішання та секс можна почитати у цих п'яти книжках для дітей українською мовою, які рекомендує секс-педагог та автор програм із сексуальної освіти - Юлія Ярмоленко. Багатьом батькам складно відповідати на питання дітей, які стосуються інтимних частин тіла, звідки беруться діти та щодо сексу. В такому випадку вам стануть в нагоді найкращі книги "про ЦЕ", вибрані фахівцем з поміж багатьох інших. Юлія Ярмоленко експерт з сексуальної освіти 5 книжок для дітей про ЦЕ Представляємо 5 кращих книжок для дітей про те, як вони влаштовані, дорослішання та секс. "Малечі про інтимні речі" Юлія Ярмоленко Для 4-9 років. Хоча багато позитивних відгуків і від батьків допитливих трирічок. Про статеві органи, інтимну гігієну, здоров'я і особисту безпеку. Купити книгу "Малечі про інтимні речі" "Звідки я взявся. Правдиві відповіді на незручні питання" Хосе Морфа Для 5-10 років. Про фізіологію, зачаття, вагітність і пологи, вміння говорити "ні". Купити книгу "Звідки я взявся. Правдиві відповіді на незручні питання" "Я і він. Про хлопчаче без секретів" Юлія Смаль Для 5-9 років. Захоплююча розповідь майже 6-річного хлопчика про те, як він досліджував пеніси. Сподіваюся, що цього року авторка напише книгу й для дівчаток. Це справді дуже корисне й потрібне видання. Купити книгу "Я і він. Про хлопчаче без секретів" "Як я дорослішаю" Аніта Найк, Філ Вілкінсон Для 7-12 років. Найкращі, як на мене, книги про дорослішання і початок пубертату для дівчаток і хлопчиків. Цікаво, зрозуміло, естетично привабливо. Купити книгу "Як я дорослішаю. Посібник для дівчат" Купити книгу "Як я дорослішаю. Посібник для хлопців" "Читати заборонено.(Майже) таємний посібник" Ілона Айнвольт, Катаріна Фьорінгер. Для 10-13 років. Написана у вигляді спільного щоденника двох друзів - дівчини і хлопця, які діляться своїми переживаннями щодо змін у тілі, обговорюють питання сексу, контрацепції, стосунків. Купити книгу "Читати заборонено.(Майже) таємний посібник" Дуже не вистачає гарної книжки для найменших. Такої, наприклад, як "Звідки беруться діти" Кеті Дейнс - вона не стільки про людей, скільки про розмноження тварин, птахів, комах, риб. А для старших підлітків (14-17 років) цього року таки з'явиться щонайменше одна класна книжка українською, яка отримала безліч схвальних відгуків закордоном. Чекаємо! Опубліковано з дозволу автора - секс-педагога Юлії Ярмоленко. Більше текстів автора - у ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальное воспитание детей: советы психолога ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальное воспитание: 5 причин научить детей настоящим названиям половых органов ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неловкий разговор: как говорить с ребенком об эрекции
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика