Переваги інтимних змазок Дюрекс » « Я - Женщина »

Переваги інтимних змазок Дюрекс



Переваги інтимних змазок Дюрекс
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....

Інтимні змазки – це різновид сексуальної косметики для зовнішнього застосування.


Спочатку вони мали цілком визначену функцію – полегшувати ковзання статевого члену під час акту в разі відсутності змащувальної речовини у жінки, чи недостатньому її виділенні.


У подальшому спектр дії таких препаратів значно розширився: сьогодні в продажу можна знайти різноманітні інтимні змазки Durex на будь-який смак, які не лише зволожують статеві органи, а й додають родзинки до відносин між партнерами, дають можливість підвищити збудженість та допомагають скрасити деякі гострі моменти.


Різновиди змазок


Durex® пропонує багато видів інтимних змазок за призначенням та складом. Ось частина з них:


Зволожуючі – використовуються для додаткового зволоження статевих органів.


Розігріваючі – для підсилення збудження


Ароматизовані – з додаванням смаку та запаху.


З додаванням анестетиків – дозволяють подовжити статевий акт.


Анальні – можуть містити антисептики та анестетики, усувають неприємні больові відчуття.


Особливості складу


Інтимні гелі та змазки розроблюються на водній чи силіконовій основі, можуть містити гліцерол, сорбіт, бензойну кислоту, д-пантенол, воду, ароматизатори.


Змазки на водній основі не залишають слідів, мають невисоку ціну, їх легко придбати. Добре підходять як для вагінального, так і для анального сексу. Єдиним їх недоліком є висихання під час статевого акту, хоча нанести повторний шар неважко. Використовуються з презервативами та інтим – іграшками, не руйнуючи їх структуру, та не лишаючи неприємних плям.


Інтимні змазки на силіконовій основі не висихають та не випаровуються під час сексу. Для досягнення ефекту їх потрібно набагато менше у порівнянні з кількістю змазки на водній основі. Тому їх рекомендується застосовувати для тривалих статевих актів – не потрібно перериватися на додаткове зволоження. Їх недоліки: важко видаляти з тіла, висока ціна, можливість використання з інтимними іграшками обмежена.


Застосовувати змазки доволі легко – просто нанести на статеві органи обох партнерів чи інтимну іграшку, забути про дискомфорт, а натомість отримувати нові емоції.


Більше інформації можно знайти на офіційному сайті: https://www.durexukraine.com/. На сайті представлений дуже цікавий блог з новинами та порадоми. Радимо відвідати його та озназомитись з великою кількістю цікавої інформації.


Інтимні змазки – це різновид сексуальної косметики для зовнішнього застосування. Спочатку вони мали цілком визначену функцію – полегшувати ковзання статевого члену під час акту в разі відсутності змащувальної речовини у жінки, чи недостатньому її виділенні. У подальшому спектр дії таких препаратів значно розширився: сьогодні в продажу можна знайти різноманітні інтимні змазки Durex на будь-який смак, які не лише зволожують статеві органи, а й додають родзинки до відносин між партнерами, дають можливість підвищити збудженість та допомагають скрасити деякі гострі моменти. Різновиди змазок Durex® пропонує багато видів інтимних змазок за призначенням та складом. Ось частина з них: Зволожуючі – використовуються для додаткового зволоження статевих органів. Розігріваючі – для підсилення збудження Ароматизовані – з додаванням смаку та запаху. З додаванням анестетиків – дозволяють подовжити статевий акт. Анальні – можуть містити антисептики та анестетики, усувають неприємні больові відчуття. Особливості складу Інтимні гелі та змазки розроблюються на водній чи силіконовій основі, можуть містити гліцерол, сорбіт, бензойну кислоту, д-пантенол, воду, ароматизатори. Змазки на водній основі не залишають слідів, мають невисоку ціну, їх легко придбати. Добре підходять як для вагінального, так і для анального сексу. Єдиним їх недоліком є висихання під час статевого акту, хоча нанести повторний шар неважко. Використовуються з презервативами та інтим – іграшками, не руйнуючи їх структуру, та не лишаючи неприємних плям. Інтимні змазки на силіконовій основі не висихають та не випаровуються під час сексу. Для досягнення ефекту їх потрібно набагато менше у порівнянні з кількістю змазки на водній основі. Тому їх рекомендується застосовувати для тривалих статевих актів – не потрібно перериватися на додаткове зволоження. Їх недоліки: важко видаляти з тіла, висока ціна, можливість використання з інтимними іграшками обмежена. Застосовувати змазки доволі легко – просто нанести на статеві органи обох партнерів чи інтимну іграшку, забути про дискомфорт, а натомість отримувати нові емоції. Більше інформації можно знайти на офіційному сайті: https://www.durexukraine.com/. На сайті представлений дуже цікавий блог з новинами та порадоми. Радимо відвідати його та озназомитись з великою кількістю цікавої інформації.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.




Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика