Навчання з натхненням: ТОП-3 безкоштовних курсів для школярів - «СЕМЬЯ» » « Я - Женщина »

Навчання з натхненням: ТОП-3 безкоштовних курсів для школярів - «СЕМЬЯ»



Навчання з натхненням: ТОП-3 безкоштовних курсів для школярів - «СЕМЬЯ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Навчання з натхненням: ТОП-3 безкоштовних курсів для школярів - «СЕМЬЯ»

Чи завжди шкільне навчання сповнене цікавинок та неймовірних відкриттів? На жаль, ні. І це нормально. Утім, якщо душа все одно прагне чогось незвичайного та шукає натхнення, не варто впадати у відчай! Той, хто шукає можливості для розвитку та навчання, завжди їх знайде. Головне — знати, де шукати.


А шукати варто… В інтернеті! Світ онлайну пропонує допитливим школярам безліч можливостей для навчання. Не гайте часу, варто скористатися ними, поки є можливість! Так, обрати найцікавіші пропозиції з величезного переліку неабияк складно, саме тому ми дібрали для вас кілька курсів, які точно зацікавлять!



"Лідерство: 6 найважливіших навичок" від освітнього проєкту "На Урок"


Лідерами народжуються чи стають? Чи можна розвинути у собі лідерські навички, навчитися приймати важливі рішення, доводити власну думку та вперто йти до перемог? Усе реально! І допоможе в цьому курс від освітнього проєкту "На Урок" "Лідерство: 6 найважливіших навичок".


Чим цікаво: Курс побудовано у форматі онлайн-тренінгу, "фішка" якого — інтерактивність та стовідсоткова залученість у процес. Діти впродовж 6 занять вчитимуться під керівництвом тренерки з розвитку емоційного інтелекту, яка допоможе прокачати лідерські навички.


Коли: Курс стартував 10 лютого, заняття проходять щосереди о 17:30 (доступний перегляд у записі).


Ціна: Безкоштовно.


"Лідерство: 6 найважливіших навичок" від освітнього проєкту "На Урок" - изображение №1" >

"IT4Teens" — ІТ-школа СумДУ


Коли варто починати шлях юного програміста? Що раніше, то краще! Отже, школярам уже варто замислитися над своєю майбутньою професією. Опанувати навички програмування учням 7-х, 9-х та 11-х класів допомагають у Сумському державному університеті на базі кафедри комп’ютерних наук, де створили школу "IT4Teens".


Чим цікаво: Дітей навчають основам програмування мовою Python, створенню мобільних додатків під операційну систему Android, моделюванню в 3Ds Max та налаштуванню ігрових сцен в UNITY3D.


Коли: СумДУ проводить заняття регулярно, період набору груп та дати проведення варто уточнити в університеті.


Ціна: Безкоштовно.


"IT4Teens" — ІТ-школа СумДУ - изображение №1" >

Онлайн-курси від Google


Так-так, популярна пошукова система допомагає нам не лише знайти все, про що ми тільки подумали, а й має власну освітню платформу, де можна знайти багато цікавої та корисної інформації. Курси, які пропонує Google, стануть у пригоді не тільки школярам, а й їхнім батькам. А головне — вони допоможуть опанувати навички, розвитку яких школа приділяє інколи недостатньо уваги.


Чим цікаво: Пропоновані курси розвивають важливі компетентності людини майбутнього. Школярам точно стануть у пригоді вміння впевнено розповідати про свої сильні сторони та навички публічних виступів, розуміння основ цифрового добробуту та програмування, а також знання про те, як підвищити продуктивність своєї праці.


Коли: Навчатися на освітній платформі Google можна де та коли завгодно.


Ціна: Безкоштовно.


Сучасний світ відкриває безліч можливостей для продуктивного навчання. І це справді чудово! Адже тепер навчатися може кожен, і зовсім не обов’язково чекати закінчення школи, отримати нові знання може будь-який учень просто зараз. А потім уперед, до перемог!


Чи завжди шкільне навчання сповнене цікавинок та неймовірних відкриттів? На жаль, ні. І це нормально. Утім, якщо душа все одно прагне чогось незвичайного та шукає натхнення, не варто впадати у відчай! Той, хто шукає можливості для розвитку та навчання, завжди їх знайде. Головне — знати, де шукати. А шукати варто… В інтернеті! Світ онлайну пропонує допитливим школярам безліч можливостей для навчання. Не гайте часу, варто скористатися ними, поки є можливість! Так, обрати найцікавіші пропозиції з величезного переліку неабияк складно, саме тому ми дібрали для вас кілька курсів, які точно зацікавлять! "Лідерство: 6 найважливіших навичок" від освітнього проєкту "На Урок" Лідерами народжуються чи стають? Чи можна розвинути у собі лідерські навички, навчитися приймати важливі рішення, доводити власну думку та вперто йти до перемог? Усе реально! І допоможе в цьому курс від освітнього проєкту "На Урок" "Лідерство: 6 найважливіших навичок". Чим цікаво: Курс побудовано у форматі онлайн-тренінгу, "фішка" якого — інтерактивність та стовідсоткова залученість у процес. Діти впродовж 6 занять вчитимуться під керівництвом тренерки з розвитку емоційного інтелекту, яка допоможе прокачати лідерські навички. Коли: Курс стартував 10 лютого, заняття проходять щосереди о 17:30 (доступний перегляд у записі). Ціна: Безкоштовно. "Лідерство: 6 найважливіших навичок" від освітнього проєкту "На Урок" - изображение №1"
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика