Вперше в Україні! Навчання в радість – набори для експериментів та гра у доповненій реальності про винаходи - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ» » « Я - Женщина »

Вперше в Україні! Навчання в радість – набори для експериментів та гра у доповненій реальності про винаходи - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ»



Вперше в Україні! Навчання в радість – набори для експериментів та гра у доповненій реальності про винаходи - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Вперше в Україні! Навчання в радість – набори для експериментів та гра у доповненій реальності про винаходи - «ОТ 6 ДО 9 ЛЕТ»

Компанія "Ранок-креатив" разом з телеканалом "ПЛЮСПЛЮС" розробили нову захоплюючу та пізнавальну серію наборів для експериментів «Світ чекає на відкриття», створену на базі одноіменного мультфільму.


Усього було створено чотири різновиди наборів, які розкажуть маленьким користувачам про природні стихії та феномени – Сонце та його енергію, Вітер та повітря, Воду та її стани, Природу та довкілля. Завдяки роботі з наборами, юні дослідники зможуть навчитися самостійно спостерігати за явищами та проводити захоплюючі експерименти.


Також, вони знайдуть відповіді на запитання: що робити, коли поруч немає годинника? чи може літак літати без мотора? чи всі рідки речовини змішуються та отримають відповіді на ще багато своїх «Що? Чи? Як? Чому?».



Детальна покрокова інструкція з веселими персонажами дитячого мультфільму «Світ чекає на відкриття» допоможе провести експерименти легко та цікаво! У кожному наборі малюки зможуть ознайомитися з 6 історіями винаходів потрібних людству речей та паралельно провести 6 дослідів. Для самостійних експериментів створений розділ «Ідеї для дослідження».


Розділ «Винахідники вчаться у природи» відкриє дітям велику таємницю — вони дізнаються, що усі винахідники насправді вчаться у природи і саме спостереження допомогло їм зробити багато відкриттів!


В усіх наборах задіяно технологію доповненої реальності. За допомогою спеціального безкоштовного додатку, який необхідно встановити на мобільний пристрій, зображення оживе і маленькі користувачі попадуть у віртуальний простір, де їх вже чекатимуть герої мультів: Кружко, Трикутя, Квадрик і Шаман-Кругоман.


Скориставшись спеціальною карткою-таргетом, яка міститься в усіх наборах, малюки зможуть потрапити у захопливу пригоду в доповненій реальності.


А щасливчикам, які зберуть усі чотири картки, з чотирьох різних наборів, відкриється шлях до Великої гри про винаходи!



Неймовірно, але малюки мають можливість познайомитися з героями пригод вже в магазині, де продаються зазначені набори, навіть не розкриваючи коробку. На обкладинці коробки зображений QR-код, який слід відсканувати та привітатися з героями мультфільму.


Більш детальну інформацію про набори для експериментів «Світ чекає на відкриття», які можуть стати чудовим подарунком на Новорічні свята і не тільки, а також щодо іншої продукції, існуючих акцій та знижок від "Ранок-креатив" можна знайти на сайті компанії.


На правах реклами



Компанія "Ранок-креатив" разом з телеканалом "ПЛЮСПЛЮС" розробили нову захоплюючу та пізнавальну серію наборів для експериментів «Світ чекає на відкриття», створену на базі одноіменного мультфільму. Усього було створено чотири різновиди наборів, які розкажуть маленьким користувачам про природні стихії та феномени – Сонце та його енергію, Вітер та повітря, Воду та її стани, Природу та довкілля. Завдяки роботі з наборами, юні дослідники зможуть навчитися самостійно спостерігати за явищами та проводити захоплюючі експерименти. Також, вони знайдуть відповіді на запитання: що робити, коли поруч немає годинника? чи може літак літати без мотора? чи всі рідки речовини змішуються та отримають відповіді на ще багато своїх «Що? Чи? Як? Чому?». Детальна покрокова інструкція з веселими персонажами дитячого мультфільму «Світ чекає на відкриття» допоможе провести експерименти легко та цікаво! У кожному наборі малюки зможуть ознайомитися з 6 історіями винаходів потрібних людству речей та паралельно провести 6 дослідів. Для самостійних експериментів створений розділ «Ідеї для дослідження». Розділ «Винахідники вчаться у природи» відкриє дітям велику таємницю — вони дізнаються, що усі винахідники насправді вчаться у природи і саме спостереження допомогло їм зробити багато відкриттів! В усіх наборах задіяно технологію доповненої реальності. За допомогою спеціального безкоштовного додатку, який необхідно встановити на мобільний пристрій, зображення оживе і маленькі користувачі попадуть у віртуальний простір, де їх вже чекатимуть герої мультів: Кружко, Трикутя, Квадрик і Шаман-Кругоман. Скориставшись спеціальною карткою-таргетом, яка міститься в усіх наборах, малюки зможуть потрапити у захопливу пригоду в доповненій реальності. А щасливчикам, які зберуть усі чотири картки, з чотирьох різних наборів, відкриється шлях до Великої гри про винаходи! Неймовірно, але малюки мають можливість познайомитися з героями пригод вже в магазині, де продаються зазначені набори, навіть не розкриваючи коробку. На обкладинці коробки зображений QR-код, який слід відсканувати та привітатися з героями мультфільму. Більш детальну інформацію про набори для експериментів «Світ чекає на відкриття», які можуть стати чудовим подарунком на Новорічні свята і не тільки, а також щодо іншої продукції, існуючих акцій та знижок від "Ранок-креатив" можна знайти на сайті компанії. На правах реклами
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика