Вища школа Media&Production 1+1 media та STUDY Academy презентують першу міжнародну медіа-школу в Україні - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ» » « Я - Женщина »

Вища школа Media&Production 1+1 media та STUDY Academy презентують першу міжнародну медіа-школу в Україні - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ»



Вища школа Media&Production 1+1 media та STUDY Academy презентують першу міжнародну медіа-школу в Україні - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Вища школа Media&Production 1+1 media та STUDY Academy презентують першу міжнародну медіа-школу в Україні - «ОТ 9 ДО 16 ЛЕТ»

Поєднавши власний досвід й академічний потенціал, Вища школа Media&Production групи 1+1 media та STUDY Academy відкрили єдину в Україні міжнародну медіа-школу. Освітній проект забезпечуватиме ґрунтовну підготовку для навчання за кордоном, гарантуватиме вступ на творчі спеціальності до провідних університетів Канади, США, Англії, ЄС та надаватиме досвід для напрацювання якісного портфоліо для старту медіа-кар'єри випускників.


Під час навчання студенти програми отримають досвід виконання завдань за західними освітніми стандартами, опанують presentation skills, essay writing, team work та інші навички, які знадобляться у подальшому навчанні за кордоном. Навчальний блок медіа-предметів будуть проводити найкращі спеціалісти українського медіа-ринку. Завдяки цьому студенти отримають знання та досвід в сфері телебачення, журналістики та медіа-менеджменту.


«Ми створили перший в Україні освітній проект, який забезпечуватиме і академічну, і практичну підготовку до вступу на спеціальності сфери медіа закордонних університетів», - коментує Валентина Кресько, координатор програми від STUDY Academy.


Тривалість програми складає 1-2 роки. Для старшокласників період формуватиметься в залежності від віку учня та рівня англійської мови, а для студентів і випускників - в залежності від рівня англійської мови.


Графік навчання складений за форматом «оптимізації часу», адже дозволяє поєднувати навчання в Україні з ґрунтовною підготовкою до вступу та курсом медіа-освіти. Всі заняття проходитимуть у зручний позанавчальний час у центрах STUDY Academy, Вищій школі Media&Production та хедофісі 1+1 media, зокрема, в студіях ТСН та Сніданку з 1+1.


«Такий проект дасть студентам та випускникам Вищої Школи Media&Production нові можливості в здобутті медіа спеціальностей. Ми першими в Україні виходимо на міжнародний рівень якості знань», - коментує Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media&Production.


Також програма додатково відкриє можливість розпочати або продовжити кар'єру в 1+1 media.


Інформація про першу міжнародну медіа-школу вже доступна на офіційній сторінці STUDY Academy за посиланням. Також, дізнатись деталі програми навчання можливо на офіційному сайті Вищої школи Media&Production.


Поєднавши власний досвід й академічний потенціал, Вища школа Media
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика