«З чистого листа»: в Києві відкривається благодійна фотовиставка про дітей, яких вдалося врятувати від сирітства - «СЕМЬЯ» » « Я - Женщина »

«З чистого листа»: в Києві відкривається благодійна фотовиставка про дітей, яких вдалося врятувати від сирітства - «СЕМЬЯ»



«З чистого листа»: в Києві відкривається благодійна фотовиставка про дітей, яких вдалося врятувати від сирітства - «СЕМЬЯ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
«З чистого листа»: в Києві відкривається благодійна фотовиставка про дітей, яких вдалося врятувати від сирітства - «СЕМЬЯ»

21 грудня о 14.00 в Національному музеї Тараса Шевченко відбудеться відкриття благодійної фотовиставки «З чистого листа», яка буде тривати до 12 січня 2020.


Мета проекту показати силу батьківської любові та значення виховання у колі сім'ї для дітей, їх розвитку та життя вцілому. А також – зібрати кошти для підтримки кризового центру для жінок з дітьми «Місто Добра». Автор проєкту – фотографиня Даша Тендітна.


Фотовиставка демонструє два протилежних світи, які зараз існують поряд із нами: світ дітей, які живуть в інтернатних закладах, і світ тих, кого врятували від інтернатної системи та залишили із рідними. На світлинах - діти з дитячих будинків, а також - мами з дітьми, яким своєчасно допомогли.



Анна із сином Денисом – одні із героїв фотопроєкту. У жінки ДЦП. Свого часу чоловік покинув її з маленьким сином. Жили тоді у старій бабусиній хаті без належних умов. Допомогти не було кому, соціальні працівники постійно навідувалися до Ані та переконували віддати дитину в будинок дитини, адже там про її сина подбають. До того ж, Денис не розмовляв до 4-х років і дитині приписували розумову неповноцінність.


В розпачі Аня звернулась до кризового центру для матері та дитини «Місто Добра», що у м. Чернівці. Тут Аня знайшла прихисток та допомогу - їх з сином забезпечили усіма необхідними речами, зробили ремонт помешкання, облаштували їх будинок так, щоб Ані було легко вести там господарство. Зараз Аня працює і виховує сина справжнім чоловіком, вона почала життя з чистого листа, але зберегла найцінніше – сина. Денис ходить у звичайну школу та є розумною, всебічно розвиненою дитиною.


Кожна життєва історія в фотопроєкті представлена окремою світлиною. Ідея проєкту виникла через бажання привернути увагу суспільства до проблеми та показати, що бідність не є причиною для сирітства, а вчасно надана допомога може врятувати чиєсь щасливе майбутнє.


Фотовиставка працюватиме з 21.12 до 12.01 щодня (окрім понеділка) з 10.00 до 18.00. Вхід за цінами входу до музею (25-45 грн).


У день відкриття фотовиставки (21.12 о 14.00 ) вхід вільний, а на гостей чекають виступи знаменитостей на тему відповідального батьківства та виховання дітей, маленькі відвідувачі зможуть взяти участь у численних іграх та майстер-класах. Свою участь у офіційному відкритті фотовиставки вже підтвердили Любов Юнак (Лавіка), Олена Борисова, Світлана Бевза, Даша Малахова, Катерина Єгорушкіна, Олег Скрипка, Іларія та ін.


Музичний супровід заходу – піаніст Майк Кауфман-Портніков.


ЧИТАЙ ТАКОЖ: Афіша: Музей історії України запрошує дітей на новорічні квести


ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українські колядки: 19 текстів різдвяних пісень для дітей


21 грудня о 14.00 в Національному музеї Тараса Шевченко відбудеться відкриття благодійної фотовиставки «З чистого листа», яка буде тривати до 12 січня 2020. Мета проекту показати силу батьківської любові та значення виховання у колі сім'ї для дітей, їх розвитку та життя вцілому. А також – зібрати кошти для підтримки кризового центру для жінок з дітьми «Місто Добра». Автор проєкту – фотографиня Даша Тендітна. Фотовиставка демонструє два протилежних світи, які зараз існують поряд із нами: світ дітей, які живуть в інтернатних закладах, і світ тих, кого врятували від інтернатної системи та залишили із рідними. На світлинах - діти з дитячих будинків, а також - мами з дітьми, яким своєчасно допомогли. Анна із сином Денисом – одні із героїв фотопроєкту. У жінки ДЦП. Свого часу чоловік покинув її з маленьким сином. Жили тоді у старій бабусиній хаті без належних умов. Допомогти не було кому, соціальні працівники постійно навідувалися до Ані та переконували віддати дитину в будинок дитини, адже там про її сина подбають. До того ж, Денис не розмовляв до 4-х років і дитині приписували розумову неповноцінність. В розпачі Аня звернулась до кризового центру для матері та дитини «Місто Добра», що у м. Чернівці. Тут Аня знайшла прихисток та допомогу - їх з сином забезпечили усіма необхідними речами, зробили ремонт помешкання, облаштували їх будинок так, щоб Ані було легко вести там господарство. Зараз Аня працює і виховує сина справжнім чоловіком, вона почала життя з чистого листа, але зберегла найцінніше – сина. Денис ходить у звичайну школу та є розумною, всебічно розвиненою дитиною. Кожна життєва історія в фотопроєкті представлена окремою світлиною. Ідея проєкту виникла через бажання привернути увагу суспільства до проблеми та показати, що бідність не є причиною для сирітства, а вчасно надана допомога може врятувати чиєсь щасливе майбутнє. Фотовиставка працюватиме з 21.12 до 12.01 щодня (окрім понеділка) з 10.00 до 18.00. Вхід за цінами входу до музею (25-45 грн). У день відкриття фотовиставки (21.12 о 14.00 ) вхід вільний, а на гостей чекають виступи знаменитостей на тему відповідального батьківства та виховання дітей, маленькі відвідувачі зможуть взяти участь у численних іграх та майстер-класах. Свою участь у офіційному відкритті фотовиставки вже підтвердили Любов Юнак (Лавіка), Олена Борисова, Світлана Бевза, Даша Малахова, Катерина Єгорушкіна, Олег Скрипка, Іларія та ін. Музичний супровід заходу – піаніст Майк Кауфман-Портніков. ЧИТАЙ ТАКОЖ: Афіша: Музей історії України запрошує дітей на новорічні квести ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українські колядки: 19 текстів різдвяних пісень для дітей
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика