Святкування Івана Купала у «Парку Київська Русь» 6 – 7 липня 2019 року - «СЕМЬЯ» » « Я - Женщина »

Святкування Івана Купала у «Парку Київська Русь» 6 – 7 липня 2019 року - «СЕМЬЯ»



Святкування Івана Купала у «Парку Київська Русь» 6 – 7 липня 2019 року - «СЕМЬЯ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Святкування Івана Купала у «Парку Київська Русь» 6 – 7 липня 2019 року - «СЕМЬЯ»

6 та 7 липня в Князівстві Київська Русь проходитиме масштабне святкування Івана Купала за стародавніми традиціями, з насиченою шоу-програмою та кінно-трюковими постановками, унікальною реконструкцією стародавніх обрядів, вогняним шоу, видовищним спалюванням опудала та масовими хороводами навколо нього.




Дуже символічно відзначати Купала саме в Князівстві Київська Русь, адже це свято бере свій початок саме з тих далеких часів більш ніж тисячолітньої давнини. В місці, де відтворюється столиця великої держави Київська Русь — Древній Київ X століття. А також відтворюється атмосфера і дух цієї славної епохи. І саме тут пройде безліч яскравих стародавніх унікальних дійств, які ніде більше в Україні не побачити.


Жителі Древнього Києва запрошують приєднатися до численних розваг, ігор, конкурсів, стародавніх обрядів. Це захоплюючий квест «У пошуках папороті», купальські ворожіння, стрибки через багаття і масовий хоровод навколо Лісового озера та автентичні обрядові співи. Лише у Князівстві можна буде побачити захоплююче кінно-трюкове шоу за участі коней унікальних історичних порід. Ну, і яке ж свято без купальських вінків? Тільки в Князівстві на гостей чекає майстер-клас з їх плетіння та пускання вінків на воду. І все це при світлі багать і смолоскипів, в повному зануренні в часи Середньовіччя.


Вечірня програма буде запальною, в прямому сенсі слова. З настанням сутінків в Древньому Києві запалять вогнища. Тож гості зможуть спалити негатив і оновитися, стрибнувши через багаття — по одному або по парах, якщо хочуть знайти своє кохання чи вийти одружитися. Кульмінацією вогняної феєрії стане спалювання опудала Купали. З цією великою солом’яною лялькою згорять всі негаразди, а веселі хороводи навколо багаття нададуть небувалий заряд позитиву.


В суботу ввечері на гостей чекатиме фаєр-шоу, а пізно вночі — середньовічна дискотека на містичному Лісовому озері.


В Древньому Києві кожен зможе вибрати заняття до душі — покататися на породистих конях верхи або в екіпажі, скуштувати смачних страв від княжих кухарів, відвідати музеї та експозиції, постріляти з лука та викарбувати монету, відпочити біля Лісового озера і позасмагати, перевдягнутися у князя чи княгиню в костюмерній, пролетіти на канатному спуску над лісом. Також є можливість залишитися з ночівлею в будинку готельного типу «4 кімнати» або в хостелі, попередньо забронювавши місця.


Древній Київ відкривається о 10:00.

Початок програми — близько 14:00.

Завершення програми:

в купальську ніч з 6 на 7 липня — о 01:00,

з 01:00 до 03:00 — середньовічна дискотека;

7 липня — о 20:00


«Парк Київська Русь» розташований в селі Копачів

Обухівського району Київської області.

GPS-координати: +50° 8' 44.31», +30° 28' 26.90»

Детальна інформація на сайті: www.parkkyivrus.com


6 та 7 липня в Князівстві Київська Русь проходитиме масштабне святкування Івана Купала за стародавніми традиціями, з насиченою шоу-програмою та кінно-трюковими постановками, унікальною реконструкцією стародавніх обрядів, вогняним шоу, видовищним спалюванням опудала та масовими хороводами навколо нього. Дуже символічно відзначати Купала саме в Князівстві Київська Русь, адже це свято бере свій початок саме з тих далеких часів більш ніж тисячолітньої давнини. В місці, де відтворюється столиця великої держави Київська Русь — Древній Київ X століття. А також відтворюється атмосфера і дух цієї славної епохи. І саме тут пройде безліч яскравих стародавніх унікальних дійств, які ніде більше в Україні не побачити. Жителі Древнього Києва запрошують приєднатися до численних розваг, ігор, конкурсів, стародавніх обрядів. Це захоплюючий квест «У пошуках папороті», купальські ворожіння, стрибки через багаття і масовий хоровод навколо Лісового озера та автентичні обрядові співи. Лише у Князівстві можна буде побачити захоплююче кінно-трюкове шоу за участі коней унікальних історичних порід. Ну, і яке ж свято без купальських вінків? Тільки в Князівстві на гостей чекає майстер-клас з їх плетіння та пускання вінків на воду. І все це при світлі багать і смолоскипів, в повному зануренні в часи Середньовіччя. Вечірня програма буде запальною, в прямому сенсі слова. З настанням сутінків в Древньому Києві запалять вогнища. Тож гості зможуть спалити негатив і оновитися, стрибнувши через багаття — по одному або по парах, якщо хочуть знайти своє кохання чи вийти одружитися. Кульмінацією вогняної феєрії стане спалювання опудала Купали. З цією великою солом’яною лялькою згорять всі негаразди, а веселі хороводи навколо багаття нададуть небувалий заряд позитиву. В суботу ввечері на гостей чекатиме фаєр-шоу, а пізно вночі — середньовічна дискотека на містичному Лісовому озері. В Древньому Києві кожен зможе вибрати заняття до душі — покататися на породистих конях верхи або в екіпажі, скуштувати смачних страв від княжих кухарів, відвідати музеї та експозиції, постріляти з лука та викарбувати монету, відпочити біля Лісового озера і позасмагати, перевдягнутися у князя чи княгиню в костюмерній, пролетіти на канатному спуску над лісом. Також є можливість залишитися з ночівлею в будинку готельного типу «4 кімнати» або в хостелі, попередньо забронювавши місця. Древній Київ відкривається о 10:00. Початок програми — близько 14:00. Завершення програми: в купальську ніч з 6 на 7 липня — о 01:00, з 01:00 до 03:00 — середньовічна дискотека; 7 липня — о 20:00 «Парк Київська Русь» розташований в селі Копачів Обухівського району Київської області. GPS-координати: 50° 8' 44.31», 30° 28' 26.90» Детальна інформація на сайті: www.parkkyivrus.com
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика