Акція “2000 подарунків до Нового року з Машею Єфросиніною” розпочинається! - «СЕМЬЯ» » « Я - Женщина »

Акція “2000 подарунків до Нового року з Машею Єфросиніною” розпочинається! - «СЕМЬЯ»



Акція “2000 подарунків до Нового року з Машею Єфросиніною” розпочинається! - «СЕМЬЯ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Акція “2000 подарунків до Нового року з Машею Єфросиніною” розпочинається! - «СЕМЬЯ»

Здійснюємо новорічні мрії вихованців дитбудинків разом із акцією “2000 подарунків до Нового року” з Машею Єфросиніною!


1 грудня стартує благодійна акція, де кожен із Вас зможе стати чарівником для котроїсь дитинки - «2000 подарунків до Нового року з Машою Єфросиніною». Цей спільний проект благодійного фонду «Твоя опора» та компанії «Нова Пошта» традиційно має на меті принести свято для кожного хлопчика чи дівчинки, які ростуть без маминої любові. Цьогоріч діток вдвічі більше, ніж минулого року! А значить, у ще більшої кількості охочих є можливість долучитися до доброї справи.


Стати чарівником для вихованця інтернату дуже просто: обираєте на сайті http://tvoya-opora.org/1000gifts мрію дитини, купуєте подарунок і несете його на Нову Пошту. Цей наш давній партнер уже вп’яте абсолютно безоплатно погодився переслати усі подарунки своїм адресатам, за що ми йому дуже вдячні. Також подяку висловлюємо і COSMONOVA|NET за технічну реалізацію проекту.


Важливе прохання до кожного учасника акції: дотримуйтеся інструкції, яку отримаєте на свою електронну адресу після бронювання подарунка.


А ще, будь ласка, залучайте друзів, пишіть пости у соцмережах, вказуючи що саме купуєте і кому, та обов’язково супроводжуйте це хештегом #ДаруємоДива.


«Торік мене розчулило бажання дівчаток-підлітків, які замовляли в подарунок гель для душу і капронові колготи. Ніколи не звикну, що вони хочуть такі прості подарунки. А цьогоріч довели до сліз вже мої підписники та постійні учасники нашої акції тим, що почали заздалегідь писати, чи буде в цьому році акція «тисяча подарунків», бо ми її дуже чекаємо зі своїми дітьми» - Маша Єфросиніна, ідеолог акції, співзасновник «Charity Weekend».


«Кількість наших підопічних дитячих будинків уже виросла до 16 і в кожному із них ростуть дітки, які так чекають Новорічного дива. Хочемо наголосити, що ми не будемо везти їм мішки цукерок і те, що вважатимемо за потрібне, адже наше завдання – не банально зробити подарунок, а втілити мрію кожного із них і для цього нам дуже потрібна Ваша підтримка», – каже Валерія Татарчук, засновник Благодійного фонду «Твоя опора», співзасновник «Charity Weekend».


Якщо не маєте часу купувати подарунок самостійно, але таки хочете долучитися до найдобрішої акції, перераховуйте гроші і фонд “Твоя опора” зробить це для Вас. Для цього потрібно на сторінці проекту натиснути зелену кнопку «Хочу допомогти!».


Акція триває з 1 до 16 грудня 2019 року.


І нехай у Новорічну ніч здійсниться мрія кожної знедоленої дитини!


Здійснюємо новорічні мрії вихованців дитбудинків разом із акцією “2000 подарунків до Нового року” з Машею Єфросиніною! 1 грудня стартує благодійна акція, де кожен із Вас зможе стати чарівником для котроїсь дитинки - «2000 подарунків до Нового року з Машою Єфросиніною». Цей спільний проект благодійного фонду «Твоя опора» та компанії «Нова Пошта» традиційно має на меті принести свято для кожного хлопчика чи дівчинки, які ростуть без маминої любові. Цьогоріч діток вдвічі більше, ніж минулого року! А значить, у ще більшої кількості охочих є можливість долучитися до доброї справи. Стати чарівником для вихованця інтернату дуже просто: обираєте на сайті http://tvoya-opora.org/1000gifts мрію дитини, купуєте подарунок і несете його на Нову Пошту. Цей наш давній партнер уже вп’яте абсолютно безоплатно погодився переслати усі подарунки своїм адресатам, за що ми йому дуже вдячні. Також подяку висловлюємо і COSMONOVA|NET за технічну реалізацію проекту. Важливе прохання до кожного учасника акції: дотримуйтеся інструкції, яку отримаєте на свою електронну адресу після бронювання подарунка. А ще, будь ласка, залучайте друзів, пишіть пости у соцмережах, вказуючи що саме купуєте і кому, та обов’язково супроводжуйте це хештегом
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика