Кохання, що зігріває: хлопець кожний вечір з чашкою чаю зустрічає кохану в київському метро - «Семейные отношения» » « Я - Женщина »

Кохання, що зігріває: хлопець кожний вечір з чашкою чаю зустрічає кохану в київському метро - «Семейные отношения»



Кохання, що зігріває: хлопець кожний вечір з чашкою чаю зустрічає кохану в київському метро - «Семейные отношения»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....

  • Источник:


Кохання, що зігріває: хлопець кожний вечір з чашкою чаю зустрічає кохану в київському метро - «Семейные отношения»

Лена Курячая
Автор

Кохання, воно ж не в героїчних вчинках, не у кількості переможених «драконів». Воно в дрібницях: в ніжному погляді, в звареній зранку філіжанці улюбленої кави, в турботі, іноді дуже побутової. Зігріваюча історя кохання від Павла Коробчука.



Ввечері з чашкою гарячого чаю український письменник, журналіст і музикант Павло Коробчку йде зустрічати свою кохану дівчину в метро. Причому чай готує в звичайній домашній чашці. Крокує з нею по вулиці до метро, ставить чай просто біля турнікетів і чекає на кохану.

Чай робить кожен раз різний. «Навчився готувати з різними домішками – корицею, лимоном, мандарином. Іноді додаю трохи джему, кардамону, різні суміші чаю»,- розповідає Павло.

Охолонути чай не встигає, поки хлопець декілька хвилин йде до метро. А ось руки інколи обпалює.

Зізнається, ідеє прийшла якось сама собою, у вересні. Кохана дуже любить чай, п’є його постійно і всюди. «Одного разу я мав зустріти її у метро. І заварив чай. А коли стояв вже взутий, з чашкою чаю в руках, вирішив – чому б мені з цією чашкою не піти до неї на зустріч? І пішов», - згадує Павло.

В ТЕМУ Как любовь может полностью изменить всю жизнь: реальные истории

Люди на вулиці, звичайно, дивувалися і озиралися, коли бачили хлопця з домашньою чашкою чаю, яка ще парує.

Кохана теж спочатку здивувалася. І раділа! Не стільки через такий доречний в холодний вечір паруючий чай, скільки ніжній турботі коханого.

«Приємно, тепло, душевно. Це ледве помітна турбота, але вона важлива та своєрідна. Ми з дівчиною можем ще і постояти декілька хвилин, поспілкуватися про те, як пройшов робочий день, про спільні плани на вечір. Тож беру дві чашки чаю, щоб почаювати разом прямо у метро або біля виходу», - говорить Павло.

В ТЕМУ 4 причины, почему пара должна путешествовать вместе

фотографии:


Источник: Лена Курячая Автор Кохання, воно ж не в героїчних вчинках, не у кількості переможених «драконів». Воно в дрібницях: в ніжному погляді, в звареній зранку філіжанці улюбленої кави, в турботі, іноді дуже побутової. Зігріваюча історя кохання від Павла Коробчука. Ввечері з чашкою гарячого чаю український письменник, журналіст і музикант Павло Коробчку йде зустрічати свою кохану дівчину в метро. Причому чай готує в звичайній домашній чашці. Крокує з нею по вулиці до метро, ставить чай просто біля турнікетів і чекає на кохану. Чай робить кожен раз різний. «Навчився готувати з різними домішками – корицею, лимоном, мандарином. Іноді додаю трохи джему, кардамону, різні суміші чаю»,- розповідає Павло. Охолонути чай не встигає, поки хлопець декілька хвилин йде до метро. А ось руки інколи обпалює. Зізнається, ідеє прийшла якось сама собою, у вересні. Кохана дуже любить чай, п’є його постійно і всюди. «Одного разу я мав зустріти її у метро. І заварив чай. А коли стояв вже взутий, з чашкою чаю в руках, вирішив – чому б мені з цією чашкою не піти до неї на зустріч? І пішов», - згадує Павло. В ТЕМУ Как любовь может полностью изменить всю жизнь: реальные истории Люди на вулиці, звичайно, дивувалися і озиралися, коли бачили хлопця з домашньою чашкою чаю, яка ще парує. Кохана теж спочатку здивувалася. І раділа! Не стільки через такий доречний в холодний вечір паруючий чай, скільки ніжній турботі коханого. «Приємно, тепло, душевно. Це ледве помітна турбота, але вона важлива та своєрідна. Ми з дівчиною можем ще і постояти декілька хвилин, поспілкуватися про те, як пройшов робочий день, про спільні плани на вечір. Тож беру дві чашки чаю, щоб почаювати разом прямо у метро або біля виходу», - говорить Павло. В ТЕМУ 4 причины, почему пара должна путешествовать вместе фотографии:
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.




Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика