Як забезпечити успішний розвиток малюка без кольок, здуття і закрепів? - «НОВОРОЖДЕННЫЙ» » « Я - Женщина »

Як забезпечити успішний розвиток малюка без кольок, здуття і закрепів? - «НОВОРОЖДЕННЫЙ»



Як забезпечити успішний розвиток малюка без кольок, здуття і закрепів? - «НОВОРОЖДЕННЫЙ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Як забезпечити успішний розвиток малюка без кольок, здуття і закрепів? - «НОВОРОЖДЕННЫЙ»

Щодня Ви мрієте про те, стане Ваш малюк юристом, лікарем чи музикантом. Втім, для успішного розвитку слід, насамперед, подбати про його здоров’я.


Через навантаження на незрілу травну систему у дітей можуть розвиватися функціональні розлади шлунково-кишкового тракту (ШКТ) – кольки, здуття і закрепи. Кишкові кольки – одна з найрозповсюдженіших проблем ШКТ і зустрічається у 20-40% немовлят. Є думка, що кольки – нормальне явище, що пройде з часом. Проте, це функціональний розлад травлення і стрес для малюка і його батьків.


Згідно медичного довідника, симптоми кольок зазвичай з’являються у перші 6 тижнів життя, стаючи найінтенсивнішими на 8 тижні. Раптові напади починаються під час або одразу після годування, у другій половині дня чи вночі, супроводжуючись сильним криком. Діти можуть стискати кулачки, підтягувати ніжки до живота, вигинати спину, напружувати живіт, червоніти, зригувати, випускати гази, і корчити гримаси болю. Впізнали вашого маленького розумника?



Шукаючи рішення такої проблеми варто пам’ятати, що грудне вигодовування є найкращим для дітей, та якщо воно неможливе, обирати суміш слід зважено.


Кольки, здуття, закрепи і проноси часто є фізіологічними, і їх можна коригувати правильною дієтотерапією, яка, за рекомендацією Європейського товариства спеціалістів у галузі дитячої гастроентерології, гепатології та харчування (ESPGHAN), є ефективнішою за медикаментозне втручання.


Однією з сумішей для боротьби з кольками, закрепами і здуттям є Нутрілон Комфорт, що містить жировий компонент – бета-пальмітинову кислоту, яка ефективно допомагає позбавитись від закрепів і покращує перистальтику. Запатентований комплекс галакто- і фруктоолігосахаридів (GOS/FOS) суміші стимулює мікрофлору, а частково гідролізований сироватковий білок і знижений рівень лактози полегшують травлення і знижують закрепи і здуття.


Подбайте про успішний розвиток малюка без кольок, здуття та закрепів з Нутрілон Комфорт.


*О.Г. Шадрін, С.Л. Няньковський, Г.В. Бекетова та ін.Особливості діагностики та підходи до лікувально-профілактичного харчування дітей раннього віку з функціональними розладами травної системи : метод. рекоменд.— К.: ТОВ «ЛЮДИ В БІЛОМУ», 2016.


*Няньковська О.С. Огляд засідання ради експертів у галузі «Дитяча гастроентерологія та нутриціологія». Журнал «Здоровье ребенка» №8(68)/2015.- с.2-3.


На правах рекламы


Щодня Ви мрієте про те, стане Ваш малюк юристом, лікарем чи музикантом. Втім, для успішного розвитку слід, насамперед, подбати про його здоров’я. Через навантаження на незрілу травну систему у дітей можуть розвиватися функціональні розлади шлунково-кишкового тракту (ШКТ) – кольки, здуття і закрепи. Кишкові кольки – одна з найрозповсюдженіших проблем ШКТ і зустрічається у 20-40% немовлят. Є думка, що кольки – нормальне явище, що пройде з часом. Проте, це функціональний розлад травлення і стрес для малюка і його батьків. Згідно медичного довідника, симптоми кольок зазвичай з’являються у перші 6 тижнів життя, стаючи найінтенсивнішими на 8 тижні. Раптові напади починаються під час або одразу після годування, у другій половині дня чи вночі, супроводжуючись сильним криком. Діти можуть стискати кулачки, підтягувати ніжки до живота, вигинати спину, напружувати живіт, червоніти, зригувати, випускати гази, і корчити гримаси болю. Впізнали вашого маленького розумника? Шукаючи рішення такої проблеми варто пам’ятати, що грудне вигодовування є найкращим для дітей, та якщо воно неможливе, обирати суміш слід зважено. Кольки, здуття, закрепи і проноси часто є фізіологічними, і їх можна коригувати правильною дієтотерапією, яка, за рекомендацією Європейського товариства спеціалістів у галузі дитячої гастроентерології, гепатології та харчування (ESPGHAN), є ефективнішою за медикаментозне втручання. Однією з сумішей для боротьби з кольками, закрепами і здуттям є Нутрілон Комфорт, що містить жировий компонент – бета-пальмітинову кислоту, яка ефективно допомагає позбавитись від закрепів і покращує перистальтику. Запатентований комплекс галакто- і фруктоолігосахаридів (GOS/FOS) суміші стимулює мікрофлору, а частково гідролізований сироватковий білок і знижений рівень лактози полегшують травлення і знижують закрепи і здуття. Подбайте про успішний розвиток малюка без кольок, здуття та закрепів з Нутрілон Комфорт. *О.Г. Шадрін, С.Л. Няньковський, Г.В. Бекетова та ін.Особливості діагностики та підходи до лікувально-профілактичного харчування дітей раннього віку з функціональними розладами травної системи : метод. рекоменд.— К.: ТОВ «ЛЮДИ В БІЛОМУ», 2016. *Няньковська О.С. Огляд засідання ради експертів у галузі «Дитяча гастроентерологія та нутриціологія». Журнал «Здоровье ребенка» №8(68)/2015.- с.2-3. На правах рекламы
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика