Алергія на підгузки. Як лікувати? » « Я - Женщина »

Алергія на підгузки. Як лікувати?



Алергія на підгузки. Як лікувати?
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Алергія на підгузки. Як лікувати?

Насправді, відрізнити алергію на підгузники досить важко, оскільки вона подібна до пелюшкового дерматиту та алергії на харчові продукти та/або іншу дитячу косметику.


Отже, якщо у малюка з'явився сип, необхідно, у першу чергу, добре оглянути його шкіру:


Яка шкіра, чи є висип, лущення шкіри, пухирці, може шкірні покрови змінили колір.
Чи шкіра має почервоніння та набряки.
Як виглядає сип: окремі червоні цятки, великі плями з підпухлості.

Як виглядає алергія на підгузки.


Шкіра малюка має запалений вигляд та висип лише під підгузком.
Зміна марки підгузків найближчим часом (у малюка непереносимість на новий вид підгузка. Або Ви потрапили на підробку).
Якщо висип розповсюджений на все тіло дитини – негайно зверніться до лікаря.

Лікування алергії на підгузки.


Найперше – одразу змініть марку підгузків. Якщо були замінені недавно, поверніться до старої перевіреної марки.
На декілька днів варто перейти на звичайні марлеві підгузки та пелюшки, які міняйте якомога частіше.
Залишайте дитину розповитою на десять, п'ятнадцять хвилин через кожні дві години, щоб шкіра підсихала та дихала. Таким чином висип буде підсихати а почервоніння зменшуватися.
Як найшвидше підшукайте марку підгузків, які підійдуть саме Вашому малюкові.
Ні в якому разі не можна змащувати пухирці та висип йодом, марганцівкою та зеленкою. Це тільки погіршить становище.
При алергії на підгузки найкраще купати малюка у відварі кори дуба, ромашки та череди. Трави легко підсушують висип, зменшують алергію та втамовують свербіж.
Після кожної зміни підгузка необхідно підмивати немовля, щоб на шкірі не було залишків випорожнень. Після підмивання шкіру малюка необхідно підсушити м'якою сухою серветкою чи рушником. Ні в якому разі не можна терти подразнену шкіру.
Перед тим, як одягти підгузок змастіть шкіру малюка спеціальним кремом (Деситин, Бапантент, Судокрем та інші, що можна придбати у аптеці).

Профілактика алергії на підгузки.


Звичайно, що найкращі засоби – це попередження виникнення алергії. Тим більше, що нічого особливого та тяжкого робити не потрібно.


Частіше змінюйте підгузки (рекомендоване носіння одного підгузка від чотирьох до шести годин. Якщо дитина випорожнилася калом – замінюйте підгузок негайно).
Усувайте контакт шкіри немовля та клейких частин підгузка (ліпких застібок).
Підгузок вдягати лише на чисту та суху шкіру.
Обов'язково використовуйте спеціальну косметику під підгузки. Креми під підгузки мають у складі оксид цинку, що є хорошим профілактичним засобом проти алергії та попрілостей.

Варто переглянути раціон дитини. Зміцнення імунітету дозволить зменшити ризики виникнення алергії, у тому числі і на підгузки.


Насправді, відрізнити алергію на підгузники досить важко, оскільки вона подібна до пелюшкового дерматиту та алергії на харчові продукти та/або іншу дитячу косметику. Отже, якщо у малюка з'явився сип, необхідно, у першу чергу, добре оглянути його шкіру: Яка шкіра, чи є висип, лущення шкіри, пухирці, може шкірні покрови змінили колір. Чи шкіра має почервоніння та набряки. Як виглядає сип: окремі червоні цятки, великі плями з підпухлості. Як виглядає алергія на підгузки. Шкіра малюка має запалений вигляд та висип лише під підгузком. Зміна марки підгузків найближчим часом (у малюка непереносимість на новий вид підгузка. Або Ви потрапили на підробку). Якщо висип розповсюджений на все тіло дитини – негайно зверніться до лікаря. Лікування алергії на підгузки. Найперше – одразу змініть марку підгузків. Якщо були замінені недавно, поверніться до старої перевіреної марки. На декілька днів варто перейти на звичайні марлеві підгузки та пелюшки, які міняйте якомога частіше. Залишайте дитину розповитою на десять, п'ятнадцять хвилин через кожні дві години, щоб шкіра підсихала та дихала. Таким чином висип буде підсихати а почервоніння зменшуватися. Як найшвидше підшукайте марку підгузків, які підійдуть саме Вашому малюкові. Ні в якому разі не можна змащувати пухирці та висип йодом, марганцівкою та зеленкою. Це тільки погіршить становище. При алергії на підгузки найкраще купати малюка у відварі кори дуба, ромашки та череди. Трави легко підсушують висип, зменшують алергію та втамовують свербіж. Після кожної зміни підгузка необхідно підмивати немовля, щоб на шкірі не було залишків випорожнень. Після підмивання шкіру малюка необхідно підсушити м'якою сухою серветкою чи рушником. Ні в якому разі не можна терти подразнену шкіру. Перед тим, як одягти підгузок змастіть шкіру малюка спеціальним кремом (Деситин, Бапантент, Судокрем та інші, що можна придбати у аптеці). Профілактика алергії на підгузки. Звичайно, що найкращі засоби – це попередження виникнення алергії. Тим більше, що нічого особливого та тяжкого робити не потрібно. Частіше змінюйте підгузки (рекомендоване носіння одного підгузка від чотирьох до шести годин. Якщо дитина випорожнилася калом – замінюйте підгузок негайно). Усувайте контакт шкіри немовля та клейких частин підгузка (ліпких застібок). Підгузок вдягати лише на чисту та суху шкіру. Обов'язково використовуйте спеціальну косметику під підгузки. Креми під підгузки мають у складі оксид цинку, що є хорошим профілактичним засобом проти алергії та попрілостей. Варто переглянути раціон дитини. Зміцнення імунітету дозволить зменшити ризики виникнення алергії, у тому числі і на підгузки.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.




Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика