Топ-7 б'юті-лайфхаків, які допоможуть виглядати на всі 100 - «Уход» » « Я - Женщина »

Топ-7 б'юті-лайфхаків, які допоможуть виглядати на всі 100 - «Уход»



Топ-7 б'юті-лайфхаків, які допоможуть виглядати на всі 100 - «Уход»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Алиса Клочай
-->

Зустрічай весну гарно! Секрет стильного образу простий: бездоганний мейк, розкішне волосся і твоя яскрава посмішка.



На порозі весни кожна жінка хоче відчувати себе найкрасивішою і неповторною. Сьогодні ми прагнемо поділитися з тобою цікавими б'юті-лайфхаками, а також розповісти про засоби, які обов'язково повинні бути у твоїй косметичці!

Ці б'юті-лайфхаки значно полегшать твоє завдання бути весь час доглянутою і гарною! Подивися, можливо ти знала не про все?

Лайфхак 1: SOS для волосся

Волосся під час зимового випробування шапками та холодом тьмяніє і слабшає? Йому терміново потрібна терапія! Якісний багатофункціональний крем для волосся на рослинній основі – саме те!

Щоб зробити волосся розкішним і блискучим, використовуй багатофункційний очищуючий крем для волосся Multiaction Co-Wash від бренду HAIR COMPANY. Цей чудо-засіб максимально насичений натуральними речовинами, які мають цілющий вплив на стан волосся і шкіри голови.

Наявність у формулі AQP Luminescine дарує тьмяному і втомленому волоссю натуральний блиск. Рослинні олії (мигдалю, оливи, соєвої, авокадо і бавовни) володіють антиоксидантними властивостями, що зміцнюють і додають сяйва. Ти отримаєш безліч насолоди від результату та дотику до волосся.

Лайфхак 2: WOW-ефект для волосся

Відновити відтінок волосся без шкоди для їх структури, таке фарбування можливе за допомогою унікальних тонуючих масок для волосся. Одна з таких – тонуюча маска 3 в 1 Mask Triple Function від бренду ING PROFESSIONAL.

Цікавий б'юті-продукт на основі фруктових кислот ідеально підходить для пожвавлення кольору волосся, надає їм діамантовий блиск, максимально омолоджує, живить, зволожує і дбайливо впливає на структуру. Легкість у застосуванні дозволяє проводити тонування в домашніх умовах.

Гамма має 8 відтінків. Маска надає волоссю природний, блискучий і сяючий колір. Після фарбування волосся м'яке, гладке та слухняне.


Топ-7 б'юті-лайфхаків, які допоможуть виглядати на всі 100 - «Уход»

Лайфхак 3: Акцент на очі

Гарні об'ємні вії залишаються серед б'юті-трендів 2020 року, тому без гарної туші цієї весни не обійтися жодній жінці. Мрієш про WOW-ефект? Ми знаємо, як його досягти.

  • Перш ніж фарбувати вії, притисни їх вказівним пальцем до повік на кілька секунд. Ця нехитра дія додасть віям вигнутої форми, яку туш потім посилить і зафіксує.

Неймовірно об'ємні й вугільно-чорні вії стануть реальністю з тушшю для ефекту довгих і густих вій Extreme WOW Effect від бренду LCN. Засіб відрізняється бездоганною стійкістю, а зручний пензлик перетворить твої вії в лялькові. Завдяки ексклюзивній комбінації компонентів – воску рисових висівок, пальмового воску і канделіли – забезпечується ефект довгих і розкішних густих вій.

Лайфхак 4: Природна краса брів

Забуть про ідеально промальовані брови. Зовсім не обов'язково обережно укладати їх, а потім заповнювати відстань між волосками олівцем. Можна просто взяти відтіночний гель, злегка нахмурити брову і щіточкою укласти по напряму вгору. Особливо добре це працює з довгими волосками.

  • А ось якщо брови почали склеюватися, прочеши їх чистою щіточкою для вій: це зробить макіяж брів більш природнім.

Лайфхак 5: Губи! І ніжно, і яскраво!

Губи – найбільш чутлива частина нашого тіла, тому вимагають постійної турботи та догляду. Їх потрібно захищати від холоду, зневоднення і сухості. З цим завданням може ідеально впоратися зволожуючий блиск. Важливо, щоб він був м'яким, комфортним і не липким.

Шукаєш ніжне глянсове сяйво зі зволожуючим ефектом? Тоді зверни свою увагу на зволожуючий блиск для губ Lipgloss від бренду LCN, за допомогою якого ти зможеш додати губам спокусливості, свіжості та глянцю. Еластичний аплікатор засобу ідеально розподіляє необхідну кількість блиску.

  • Нанеси необхідну кількість блиску безпосередньо на губи та рівномірно розподіли. Нанось блиск від центру до країв, щоб уникнути занадто щільного шару в куточку. А додаткова крапля блиску в центрі нижньої губи візуально зробить їх більш пухкими та сексуальними.

Лайфхак 6: Гнучкість і сяйво

Щоб забезпечити шкірі обличчя гнучкість і сяйво, потрібно робити масаж. Ця процедура покращує циркуляцію крові, ліквідує набряки, тим самим роблячи шкіру більш пружною і підтягнутою. Щоб зробити масаж шкіри обличчя, радимо розігріти в долонях трохи олії, яка підійде за типом шкіри.

  • Спочатку промасажуй шию і розімни плечі, щоб трохи розслабитися. Далі слідуй простому правилу: якщо шкіра схильна до появи запалень, проблемна, масажуй обличчя зверху вниз, починаючи з чола і просуваючись до підборіддя, а суху, навпаки, від низу до верху.

Лайфхак 7: Природна тональна основа

СС-крем – це відмінний варіант для природного, натурального макіяжу для тих, хто не любить ефект "штукатурки", та прагне непомітно приховати якомога більше недоліків. Він вирівнює тон шкіри, але робить це практично непомітно для ока, на відміну від тонального крему.

Регенеруюча шовкова CC Cream Regenerating Silk Skin від бренду LCN працює відразу в декількох напрямках: вирівнює тон, заспокоює і зволожує шкіру. Все завдяки наявності в складі крему екстракту кореня родіоли та гіалуронової кислоти. Найважливіший плюс цього СС-крему – можливість використання при гіпоалергенній шкірі.

  • Найзручніше наносити CC-крем за наступною схемою: пензлем, пальцями або спонжем на ніс і ділянки навколо носа, щоки, лоб і підборіддя.

Алиса Клочай --
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика