3 найкращих скраба для обличчя в домашніх умовах - «Уход» » « Я - Женщина »

3 найкращих скраба для обличчя в домашніх умовах - «Уход»



3 найкращих скраба для обличчя в домашніх умовах - «Уход»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....

  • Источник:

  • depositphotos

3 найкращих скраба для обличчя в домашніх умовах - «Уход»

Алина Шубская
Автор

Косметологи рекомендують регулярно проводити глибоку чистку обличчя із застосуванням скрабу. Адже він повністю оновлює шкірний покрив, видаляючи старий і ороговілий шар епідермісу.



Дану процедуру необов'язково проводити в салоні, можна приготувати очисний скраб для обличчя в домашніх умовах за допомогою натуральних інгредієнтів — солі, соди, вівсяних пластівців, кавової гущі.

Сольовий скраб

Засіб ефективно бореться з усіма проявами проблемної шкіри обличчя: чорні точки, сальний блиск. У його склад входить подрібнена морська сіль і яєчний білок. Сіль забезпечує глибоке очищення і звільняє пори від забруднень. Білок видаляє зайвий підшкірний жир. Для сухої шкіри даний засіб небажаний.

  • Подрібни морську сіль.
  • Відокрем білок від жовтка.
  • Додай чайну ложку подрібненої солі і перемішай.

Кавовий скраб з йогуртом

Скраб для жирної шкіри обличчя готується з використанням натурального йогурту, який усуває сальний блиск. При сухій шкірі використовується сметана (15-20% жирності).

Кавовий скраб зі сметаною надає омолоджуючого ефекту: дарує шкірі еластичність і зводить кількість зморшок на обличчі до нуля. Така маска-скраб для обличчя в домашніх умовах здатна за короткий час повернути обличчю свіжий вигляд.

  • Столову ложку сметани або йогурту змішай з кавою в обсязі однієї чайної ложки.
  • Нанеси суміш на обличчя, втираючи і залиш її на 15 хвилин.

Фруктовий скраб з вівсяними пластівцями

Для приготування такого скрабу для обличчя в домашніх умовах використовуйте будь-які доступні фрукти.

Залізо, калій і багатий набір вітамінів А, С, К містяться в яблуці. Забезпечують шкіру киснем і покращують її захисну функцію. М'якоть банана бореться з забрудненнями, що скупчуються в порах. Вона використовується в поживних скрабах, які рекомендовані для сухого типу.

Мед активно відновлює шкіру, повертаючи їй здоровий колір, пружність і надає легке сяйво. Холін, калій і кальцій, що містяться у вершках, живлять і заповнюють рівень колагену і еластину в епідермісі. Вітаміни А і В нормалізують шкірний обмін речовин і запобігають висипанням на шкірі.

  • Натри чверть очищеного яблука.
  • Третину маленького банана розімни виделкою, щоб вийшло пюре.
  • У фруктову кашу додай чайну ложку рідкого меду, столову ложку вівсяних пластівців.
  • Всі інгредієнти ретельно перемішай перед тим, як очищувати обличчя.

Источник: depositphotos Алина Шубская Автор Косметологи рекомендують регулярно проводити глибоку чистку обличчя із застосуванням скрабу. Адже він повністю оновлює шкірний покрив, видаляючи старий і ороговілий шар епідермісу. Дану процедуру необов'язково проводити в салоні, можна приготувати очисний скраб для обличчя в домашніх умовах за допомогою натуральних інгредієнтів — солі, соди, вівсяних пластівців, кавової гущі. Сольовий скраб Засіб ефективно бореться з усіма проявами проблемної шкіри обличчя: чорні точки, сальний блиск. У його склад входить подрібнена морська сіль і яєчний білок. Сіль забезпечує глибоке очищення і звільняє пори від забруднень. Білок видаляє зайвий підшкірний жир. Для сухої шкіри даний засіб небажаний. Подрібни морську сіль. Відокрем білок від жовтка. Додай чайну ложку подрібненої солі і перемішай. Кавовий скраб з йогуртом Скраб для жирної шкіри обличчя готується з використанням натурального йогурту, який усуває сальний блиск. При сухій шкірі використовується сметана (15-20% жирності). Кавовий скраб зі сметаною надає омолоджуючого ефекту: дарує шкірі еластичність і зводить кількість зморшок на обличчі до нуля. Така маска-скраб для обличчя в домашніх умовах здатна за короткий час повернути обличчю свіжий вигляд. Столову ложку сметани або йогурту змішай з кавою в обсязі однієї чайної ложки. Нанеси суміш на обличчя, втираючи і залиш її на 15 хвилин. Фруктовий скраб з вівсяними пластівцями Для приготування такого скрабу для обличчя в домашніх умовах використовуйте будь-які доступні фрукти. Залізо, калій і багатий набір вітамінів А, С, К містяться в яблуці. Забезпечують шкіру киснем і покращують її захисну функцію. М'якоть банана бореться з забрудненнями, що скупчуються в порах. Вона використовується в поживних скрабах, які рекомендовані для сухого типу. Мед активно відновлює шкіру, повертаючи їй здоровий колір, пружність і надає легке сяйво. Холін, калій і кальцій, що містяться у вершках, живлять і заповнюють рівень колагену і еластину в епідермісі. Вітаміни А і В нормалізують шкірний обмін речовин і запобігають висипанням на шкірі. Натри чверть очищеного яблука. Третину маленького банана розімни виделкою, щоб вийшло пюре. У фруктову кашу додай чайну ложку рідкого меду, столову ложку вівсяних пластівців. Всі інгредієнти ретельно перемішай перед тим, як очищувати обличчя.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика