Як обрати протикашльовий засіб з самого раннього віку? Рішення є – Аріда® Суха мікстура від кашлю! - «ОТ 1 ДО 3 ЛЕТ» » « Я - Женщина »

Як обрати протикашльовий засіб з самого раннього віку? Рішення є – Аріда® Суха мікстура від кашлю! - «ОТ 1 ДО 3 ЛЕТ»



Як обрати протикашльовий засіб з самого раннього віку? Рішення є – Аріда® Суха мікстура від кашлю! - «ОТ 1 ДО 3 ЛЕТ»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Як обрати протикашльовий засіб з самого раннього віку? Рішення є – Аріда® Суха мікстура від кашлю! - «ОТ 1 ДО 3 ЛЕТ»

Найчастіше питання у батьків, коли дитина кашляє – чим лікувати кашель та як обрати безпечні ліки з різноманіття пропозицій в наших аптеках? Зазвичай, дуже важко знайти препарат, який поєднує в собі ефективність, безпеку та надійність. Але такий препарат існує! Він добре відомий нам за назвою «Суха мікстура від кашлю для дітей», або ж сучасна назва препарату - Аріда® Суха мікстура від кашлю для дітей.


Одна з найпоширеніших причин звернення до педіатра – кашель у дитини.


Особливе хвилювання і тривогу у батьків викликає сухий кашель, який спричиняє дитині чималий дискомфорт. Основне завдання батьків при сухому кашлі у дитини - зуміти полегшити його страждання, зменшити запалення в горлі, послабити частоту і вираженість нападів.



Основними причинами кашлю зазвичай бувають гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ), ларингіт, фарингіт і трахеїт.


Аріда® Суха мікстура від кашлю для дітей, існує на ринку більше ніж 40 років. Вона рекомендована в комплексній терапії як відхаркувальний, протикашльовий та протизапальний засіб.


Аріда®- лікарський засіб на рослинній основні, що за рахунок відсутності добавок, барвників та консервантів є безпечним для використання дітям від одного року, адже , практично, не має протипоказань та побічних дій .



Екстракт кореня алтея, зумовлює протикашльову дію. Відхаркувальна дія екстракту пов’язана з секретолітичною та відхаркувальною активністю. Натрію гідрокарбонат змінює рН бронхіального слизу в лужний бік, що знижує в’язкість мокротиння. Протизапальна та спазмолітична дія зумовлена присутністю екстракту кореня солодки, який додатково проявляє ,також, антигістамінну дію за. Анісова олія має протизапальну й антисептичну активність.


Механізм дії препарату заснований на його здатності розріджувати мокроту, стимулювати секреторну активність бронхіальних залоз, підсилювати активність війчастого епітелію бронхів, сприяючи виведенню мокротиння.


Аріду® можна застосувати з раннього віку, оскільки препарат має спеціальну дитячу форму.


Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією та проконсультуйтесь з лікарем. РП № UA/8738/01/01, необмежений з 21/06/2018 р.


Порошок по 19,55 г у флаконах №1. Виробник ТОВ «Тернофарм».


Ефективність препарату доведена дослідженнями на кафедрі педіатріі Української медичної стоматологічної академії, з якими можна ознайомитись за посиланням https://ternopharm.com.ua/ru/novosti/suhaya-mikstura-ot-kashlya-dlya-detey-lechenie-kashlya-u-detey-vsego-za-2-dnya.


Реклама лікарського засобу



Найчастіше питання у батьків, коли дитина кашляє – чим лікувати кашель та як обрати безпечні ліки з різноманіття пропозицій в наших аптеках? Зазвичай, дуже важко знайти препарат, який поєднує в собі ефективність, безпеку та надійність. Але такий препарат існує! Він добре відомий нам за назвою «Суха мікстура від кашлю для дітей», або ж сучасна назва препарату - Аріда® Суха мікстура від кашлю для дітей. Одна з найпоширеніших причин звернення до педіатра – кашель у дитини. Особливе хвилювання і тривогу у батьків викликає сухий кашель, який спричиняє дитині чималий дискомфорт. Основне завдання батьків при сухому кашлі у дитини - зуміти полегшити його страждання, зменшити запалення в горлі, послабити частоту і вираженість нападів. Основними причинами кашлю зазвичай бувають гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ), ларингіт, фарингіт і трахеїт. Аріда® Суха мікстура від кашлю для дітей, існує на ринку більше ніж 40 років. Вона рекомендована в комплексній терапії як відхаркувальний, протикашльовий та протизапальний засіб. Аріда®- лікарський засіб на рослинній основні, що за рахунок відсутності добавок, барвників та консервантів є безпечним для використання дітям від одного року, адже , практично, не має протипоказань та побічних дій . Екстракт кореня алтея, зумовлює протикашльову дію. Відхаркувальна дія екстракту пов’язана з секретолітичною та відхаркувальною активністю. Натрію гідрокарбонат змінює рН бронхіального слизу в лужний бік, що знижує в’язкість мокротиння. Протизапальна та спазмолітична дія зумовлена присутністю екстракту кореня солодки, який додатково проявляє ,також, антигістамінну дію за. Анісова олія має протизапальну й антисептичну активність. Механізм дії препарату заснований на його здатності розріджувати мокроту, стимулювати секреторну активність бронхіальних залоз, підсилювати активність війчастого епітелію бронхів, сприяючи виведенню мокротиння. Аріду® можна застосувати з раннього віку, оскільки препарат має спеціальну дитячу форму. Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією та проконсультуйтесь з лікарем. РП № UA/8738/01/01, необмежений з 21/06/2018 р. Порошок по 19,55 г у флаконах №1. Виробник ТОВ «Тернофарм». Ефективність препарату доведена дослідженнями на кафедрі педіатріі Української медичної стоматологічної академії, з якими можна ознайомитись за посиланням https://ternopharm.com.ua/ru/novosti/suhaya-mikstura-ot-kashlya-dlya-detey-lechenie-kashlya-u-detey-vsego-za-2-dnya. Реклама лікарського засобу
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика