Українка робить «лялі», від яких у захваті вся країна - «Бизнес» » « Я - Женщина »

Українка робить «лялі», від яких у захваті вся країна - «Бизнес»



Українка робить «лялі», від яких у захваті вся країна - «Бизнес»
Каждый и каждая из нас является специалистом в какой-то области, и мы можем поделиться своим опытом и ощущениями с другими. Мало того, мы просто обязаны это сделать потому, что в природе действует очень простой закон «чем больше отдаешь, тем больше получаешь».....
Українка робить «лялі», від яких у захваті вся країна - «Бизнес»

  • Источник:

  • Instagram


Анастасия Доманская
Автор

Коли іграшка - не просто забава, а член родини.



Іванка Морем з Луцька знає, як власними руками зробити не просто ляльку, а створити цілий затишок для кожної з родин. ЇЇ "лялі" - не іграшки, якими треба бавитися, а нові члени родини, які стають оберегами і подарунуками.

Чому "лялі"

Я дуже пізно покинула бавитися ляльками. Любила їх і люблю по цей час. Я мріяла стати дизайнером, але не відвідувала ні курсів, ні гуртків - не було на це можливостей. У 14-річному віці була помічником у флориста. Допомагала проводити заняття для дітей. Там я вивчила для себе навички роботи з різними матеріалами, з якими працюю і до тепер.

Мені завжди хотілося створити щось своє. Тоді я надихалася різними ляльковими образами з журналів. Першій ляльці нині 10 років. Зробила я її для найкращої в той час подруги. Вона відрізняється від теперішніх усім.

Як зробити ляльку

Принцип роботи - дротяний каркас. Я вдосконалила його з роками. У моєї першої "лялі" було волосся з тюлю, взуття з пластиліну. Завраз же мої малята зовсім інші.

Люблю пастельні відтінки у тканинах, за волосся слугуть нитки, або поварбована кучерява шерсть.

Моя "ляля" - повністю мій винахід. Майже 3 роки тому оформила патент на авторську техніку. Надихаюся позитивними емоціями. Перечитую відгуки щасливих клієнтів.

Коли дуже потрібно натхнення - треба кудись їхати, змінити атмосферу. В ідеалі - хоча б на день в Одесу до моря. Воно найбільше мене надихає.

Якщо потрібно зробити щось терміново і воно не надто виходить, я іду готувати на кухню. А потім повертаюся до роботи в майстерню. Працюю з натуральними матеріалами і тканинами. Також у роботі завжди гарячий клей - без нього ніяк.

Про замовлення

Найпопулярніші замовлення - подарунки для закоханих. Найчастіше замовляють парочки ляль, що обіймаються чи тримаються за руки. Серед цікавих замовлень - це "лялі-зірки".

Часто при замовленні зі мною діляться відвертим. До прикладу коли хочуть завагітніти чи гарно виносити дитинку. просять зробити вагітну лялю-ангела.

Приємно, що довіряють таку місію. Також нещодавно жінка ,що на візку замовила образ себе уже без нього, щоб якнайшвидше піднятися на ноги.


Источник: Instagram Анастасия Доманская Автор Коли іграшка - не просто забава, а член родини. Іванка Морем з Луцька знає, як власними руками зробити не просто ляльку, а створити цілий затишок для кожної з родин. ЇЇ "лялі" - не іграшки, якими треба бавитися, а нові члени родини, які стають оберегами і подарунуками. Чому "лялі" Я дуже пізно покинула бавитися ляльками. Любила їх і люблю по цей час. Я мріяла стати дизайнером, але не відвідувала ні курсів, ні гуртків - не було на це можливостей. У 14-річному віці була помічником у флориста. Допомагала проводити заняття для дітей. Там я вивчила для себе навички роботи з різними матеріалами, з якими працюю і до тепер. Мені завжди хотілося створити щось своє. Тоді я надихалася різними ляльковими образами з журналів. Першій ляльці нині 10 років. Зробила я її для найкращої в той час подруги. Вона відрізняється від теперішніх усім. Як зробити ляльку Принцип роботи - дротяний каркас. Я вдосконалила його з роками. У моєї першої "лялі" було волосся з тюлю, взуття з пластиліну. Завраз же мої малята зовсім інші. Люблю пастельні відтінки у тканинах, за волосся слугуть нитки, або поварбована кучерява шерсть. Моя "ляля" - повністю мій винахід. Майже 3 роки тому оформила патент на авторську техніку. Надихаюся позитивними емоціями. Перечитую відгуки щасливих клієнтів. Коли дуже потрібно натхнення - треба кудись їхати, змінити атмосферу. В ідеалі - хоча б на день в Одесу до моря. Воно найбільше мене надихає. Якщо потрібно зробити щось терміново і воно не надто виходить, я іду готувати на кухню. А потім повертаюся до роботи в майстерню. Працюю з натуральними матеріалами і тканинами. Також у роботі завжди гарячий клей - без нього ніяк. Про замовлення Найпопулярніші замовлення - подарунки для закоханих. Найчастіше замовляють парочки ляль, що обіймаються чи тримаються за руки. Серед цікавих замовлень - це "лялі-зірки". Часто при замовленні зі мною діляться відвертим. До прикладу коли хочуть завагітніти чи гарно виносити дитинку. просять зробити вагітну лялю-ангела. Приємно, що довіряють таку місію. Також нещодавно жінка ,що на візку замовила образ себе уже без нього, щоб якнайшвидше піднятися на ноги.
→ 


Другие новости.



Мы в Яндекс.Дзен


Новости по теме.





Добавить комментарий

добавить комментарий
Комментарии для сайта Cackle

Поисовые статьи дня.

Top.Mail.Ru Яндекс.Метрика
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика